Cerere(pentru)echipa de intermediari !

Doresti sa faci parte din echipă? Aici este locul potrivit pentru a aplica.
Cererile sunt Deschise.
Închis
Avatar utilizator
Nel
Jucător
Jucător
Mesaje: 4
Membru din: Vin Feb 14, 2020 8:14 pm
Oraş: Sighisoara
Status: Blocat v3
Regat: Roşu
Caracter: Războinic
Breaslă: Nel

Vin Feb 14, 2020 8:51 pm

1. Nume și prenume: Notar Fănel
2. Numele tău din joc: WarNel( dar majoritatea mă știu drept Nel, pentru că un nesimțit mi-a luat-o înainte cu svr-ul acesta)
3. Skype: nel.fanel
4. Ai fost vreodată sancționat(ă) în joc? Dacă da, de ce?: Am luat ban pentru că strigam pe numele adevărat al unui membru din staff.
5. Ore jucate (print):
mai am caractere pe contul ăla și sunt apropiate numerele, dar ăsta mă caracterizează
6. Numărul aproximativ de ore ce îl poți petrece online pe zi: 8 ore pe zi sunt la muncă, vreo 4 sau 5 dorm, deci cam 11-12 h.
7. Ai mai făcut parte din altă echipă? (ce rol ai avut): nop, eu sunt doar băiatul din v3.
8. De ce ți-ar face plăcere să aplici pentru această funcție?: mereu am vrut un intermediar să am aproape pentru diferite dueluri pentru itm, negot-uri, etc.. și nu am avut la îndemână.
9. Ce înţelegi prin "muncă în echipă"?: În primul rând respect, apoi comunicare, fără acestea două nu se poate numii echipă.
10. Poţi face faţă într-un mediu stresant? (dacă da, de ce crezi asta ): Lucrez deja de 2 ani în medii stresante și cu multă presiune, nu iau în derâdere postul de INT, dar nu cred că aș avea o problemă.
11. Te consideri o persoană matură?: Matură? Nu cred.. nimeni nu poate fi matur așa de repede, maturitatea înseamnă să renunți la tine însuți pentru a face ceea ce e corect, nu m-am considerat niciodată o persoană matură, dar m-am putut controla în toate cazurile, unde am văzut că cearta și intriga nu duce la nimic bun.
12. Precizează vârsta și prezintă-ne câteva lucruri despre tine: Păi am 21 de ani, lucrez în domeniul tehnic : Electrician, electronist-automatist, mecanic și implicit electro-mecanic, mă pregătesc separat pentru un post de inginer electro-mecanic. Sunt din orașul Sighișoara, din Jud. Tg. Mureș, un oraș fain, cetate, parc, copii, frumos-ca oricare alt oraș- Sunt un mic gamer, am PC de pe la 3-4 ani, întâi am învățat tastatura, apoi să scriu cu pixul =)), joc și fotbal, am jucat la juniorii echipei orașului, prefer sportul foarte mult, nu mă dau înlături de la nimic.
13. De ce ar trebui să te acceptăm pentru o astfel de funcție?: Păi de început, îmi place să fiu văzut om de bază, de încredere. Apoi atuu-ul meu ar fi că nu îmi prea pasă de itm, eu sunt doar cu pvp-ul, deci mi-ai putea 20 de seturi nefăcute, că tot așa ți le dau înapoi în secunda 2.
14. Cunoşti limbi străine? (dacă da, care sunt acestea?): Engleză 7/10, germană 2/10 =)) și puțină japoneză, să zic așa..
15. Mai dorești să ne oferi anumite detalii sau să ne spui ceva?: O să fiu mereu acolo dacă cineva va avea nevoie de mine, mai ales în duelurile pentru itm, nu contează dacă acestea or să fie pentru itm site, sau itm farmate sau chiar itm făcute de la NPC, duelul e duel, iar eu încurajez asta, pentru că svr-ul s-a transformat dintr un tip PVP, într-unul de barbut, încerc să schimb puțin și asta, dar îmi trebuie timp. Am mai fost INT pe un svr care a ținut 2 ani jumate : Metin2Supreme( svr-ul e închis, deci nu se poate numii reclamă), iar acolo încurajam mereu duelurile, fie ele pentru itm sau simple. Mă bag la orice e legat de intermediar, dar prinicpala caracteristică rămâne duelul. Gratis chiar, am văzut că unii cer itm pentru a sta int la duele, lucru care pare inadmisibil, pentru 1 acc să dau 5, nu pare ok.. pe forum scrie clar că duelele pentru site sunt gratuite, deci..
Joc svr-ul din 2016-02-20, pe primul meu cont care acum e prăfuit, acesta e al doilea, și mai am unul, dar nu are rost să-l menționez că e mai nouț așa.
Avatar utilizator
World
Jucător
Jucător
Mesaje: 2
Membru din: Lun Ian 27, 2020 9:36 pm
Oraş: Map1
Status: Fuckyou
Regat: Roşu
Caracter: Războinic
Breaslă: STAFF

Vin Feb 14, 2020 10:02 pm

Cerere respinsa.
Topic closed !
Închis