Cerere unban

În cazul în care consideraţi că vi s-a făcut o nedreptate şi doriţi debanarea(deblocarea) contului, aici puteţi face o cerere.
Închis
Avatar utilizator
mrrezergod
Jucător
Jucător
Mesaje: 2
Membru din: Dum Noi 17, 2019 5:58 pm
Oraş: Bucuresti

Lun Dec 09, 2019 7:23 pm

Numele tău din joc: [REGE]Yip
Numele inculpatului: [GFX]Juhandre
Regula încălcată: Hmm, doar l-am injurat putin pe Juhandre, iar apoi m-a injurat si el. Si am zis ca-mi bag ceva in el de server pentru ca nu s-au bagat personalizate la timp. Am intrebat si pe 2 decembrie, si pe 4, iar pe 6 deja m-am enervat.
Durata banului: Permanent
Motivul pentru care considerați că meritați unban: Primesc ban pentru ca am injurat? Pentru ca la randul meu am fost injurat de Juhandre, pacat ca nu am apucat sa fac poza la pm, nu m-am gandit ca o sa iau ban pentru asta. Accept mute cateva ore, zile sau chiar permanent pe caracterul ala, dar nu ban permanent. Amandoi am fost vinovati, dar eu am picat drept negustorul necinstit sau cum?
Alte detalii (Opţional): Mi-a zis Juhandre ca a mai primit reclamatii de la alti jucatori, deci nu sunt singurul. I-am cerut scuze, pentru ca eu nu tin ura pentru asa ceva, dar sincer nu prea are ce cauta in staff.
Avatar utilizator
faghiandrei
Jucător
Jucător
Mesaje: 2
Membru din: Dum Sep 23, 2018 3:10 pm
Oraş: sighisoara
Regat: Roşu
Caracter: Ninja

Lun Dec 09, 2019 8:56 pm

Numele tau din joc:[REGE]C0ST1n
Numele inculpatului:[ConT3]CoRaC
Regula Incalcata:Am fost conectat la Adresa lui de IP, in timp ce el a incercat un Negot de iteme in joc cu peypal, contul [ConT3]CoRaC a fost blocat si eu am luat ban din cauza ca am fost conectat pe aceias adresa IP, mi-a fost blocat contul doar pentru ca am fost conectat pe aceasi adresa ip io nu am nici-o vina si va rog sa-mi deblocati contu asta :[REGE]C0ST1n cam atat am avut de zis .
Avatar utilizator
faghiandrei
Jucător
Jucător
Mesaje: 2
Membru din: Dum Sep 23, 2018 3:10 pm
Oraş: sighisoara
Regat: Roşu
Caracter: Ninja

Lun Dec 09, 2019 9:24 pm

Numele tau din joc:[ConT3]CoRaC
Numele inculpatului:R0SP112
Regula incalcata:Jucatorul R0SP112, era foarte invidios pentru ca mi-a cerut sal ajut cu iteme si nu am vrut sal ajut,si a venit la mine si mia zis ca are 500 de lei peypal,sau Bancar si mia zis ca sai dau iteme de 300 de lei eu in gluma iam zis cai dau si el de invidios ce era pe mine si pe itemele pe care le aveam a facut screenshot si ia trims membrului din STAFF [OwN]Manu care Mia blocat contul cu iteme foarte bune si mia mai blocat inca 5-6 conturi pentru ca vroiam sa vb cu el despre ce sa intamplat si nu apucam sa i scriu si imi bloca contul am incercat de pe 5-6 conturi si toate au fost blocate de el ([OwN]Manu este un Own care iam dat mesaj pe skype a inceput sa rada pentru ca iam zis ca a fost o tentativa de inselatorie din partea lui R0SP.)
(Va rog frumos sa-mi acceptati cererea si sa-mi deblocati contul pentru ca am donat pe accest cont si imi place sv-ul si vreau sal joc in continuare.Va multumesc )
Avatar utilizator
Manu
Membru avansat
Membru avansat
Mesaje: 791
Membru din: Joi Iun 01, 2017 5:34 pm
Oraş: Frankfurt, Germany
Status: Mon frère, mach kein Auge
Regat: Galben
Caracter: Războinic
Breaslă: [V.I.P]

Lun Dec 09, 2019 9:33 pm

Îmi pare rău, dar contul rămâne blocat deoarece ai încălcat regulamentul jocului.

Topic Closed!
☄️
Închis