Cerere Helper- Zagrev

Doresti sa faci parte din echipă? Aici este locul potrivit pentru a aplica.
Cererile sunt Deschise.
Închis
Avatar utilizator
naruto2003
Jucător
Jucător
Mesaje: 3
Membru din: Mie Sep 28, 2016 7:57 pm

Mar Noi 08, 2022 9:38 pm

1. Nume și prenume: Avram Cătălin

2. Numele tău din joc:[SEFU]#Zagrev

3. Skype: Tinând cont de avantajele pe care le oferă Discord-ul, am ales abdicarea Skype-ului. Discord: Zagrev#6616

4. Ce părere ai despre server?: Serverul ăsta pentru mine este ca o adevărată Poveste de Dragoste. De ce? Pentru că de 5 sau 6 ani (din perioada sihastrelor rosii) nu am putut alege alt server si am rămas loial. Cu toate că se păstrează tematica clasică, s-au făcut multe modificări ciudate si neințelese, sufletul tot mi-a spus să rămân aici. Câteodată nici eu nu stiu de ce am dezvoltat atâta simpatie pentru acest server, dar pot spune doar că are ceva foarte special, peste limita mea de înțelegere.

5. Ce ai schimba în momentul de faţă la acest server?: As vrea mai multă implicare in ceea ce ține de Echipa Staff. Vreau seriozitate sporită, de aceea as vrea să contribui si eu la această actualizare serioasă de mulțumire a playerilor.

6. Ai fost vreodată sancționat(ă) în joc? Dacă da, de ce?: Nu am fost niciodată. Am fost, sunt si voi rămâne cel mai respectuos player. Confirm cu cuvântul meu si părerilor playerilor, cât si ale membrilor Staff. Nici măcar mute cred că nu am avut vreodată pentru anumite cuvinte jignitoare.

7. . Ore jucate (print):https://ibb.co/q1DjDJL

8. Numărul aproximativ de ore ce îl poți petrece online pe zi: Cel putin 9 ore, ținând cont că adunat pe 3 caractere am peste 35k minute, dintre care 70% sunt jucate.
9. Ai mai făcut parte din altă echipă? (ce rol ai avut): Da, am fost Helper in perioada moartă a serverului și nu era prea mare nevoie de activitate și s-a ales inchiderea si reformarea acestuia.

10. Cum ai auzit de acest server?:Păi, pe Facebook acum 6 ani.

11. De ce eşti dispus să renunţi la activitatea ta de player? De ce ți-ar face plăcere să aplici pentru această funcție?: Având o vechime foarte mare pe server, primesc extrem de multe pm-uri de la playeri intrebându-mă fel si fel de chestii si am observat faptul că imi face plăcere să ii ajut si că am depăsit de foarte mult timp nivelul de "Player". Mi-ar face placere deoarece mereu m-am lasat pe mine, chiar si in viata pentru binele altora si pentru sprijinul lor!.

12. Ce înţelegi prin "muncă în echipă"?:Aici este o discuție extrem de complexă. Fiecare echipă abordează munca in felul ei. Eu aleg metoda comunicării si a organizării tehnice prin diferite impărțiri de sarcini. Informația pleacă de sus, in cazul nostru [OwN]MrBlue, după echipa Staff discută punerea in funcțiune a informației si ultimul pas este de a lua in considerare si părerea playerilor ( Pentru mine, este cel mai important pas. Fără playeri noi nu am mai exista!)

13. Poţi face faţă într-un mediu stresant? (dacă da, de ce crezi asta ):Da, deoarece chiar si job-ul meu din lumea socială este bazat pe relația cu clienții, punând la incercare multe abilități pe care omul trebuie să le dozeze pentru a da randament.

14. Te consideri o persoană matură?: Autoaprecierea mea poate insemna un impediment. Las la aprecierea dumneavoastră pe baza răspunsurilor la intrebările adresate de mai sus.

15. Precizează vârsta și spune-ne câteva lucruri despre tine:Am 19 ani, imi place să ajut fiecare om, imi place să ascult oamenii, să ii indemn, să le ofer sfaturi si pe lângă toate astea, nu mă pot plictisi de a face lucrurl ăsta. Sunt o persoană foarte calmă, sensibilă si cu mult bun simt si respect.

16. Cât la % cunoşti serverul?(ce te face să crezi că-l cunoşti în proporţia respectivă):Cel puțin 95%. (Până și toate discuțiile aprinse legate de server). Joc serverul ăsta de 6 ani, eu cred că am avut timp de a cunoaște serverul până in cel mai mic detaliu. (Acel 5% reprezintă discutiile private staff la care chiar mi-as dori să iau parte cu ajutorul vostru, constatatorii cererii).

17. Cu ce crezi că se ocupă un helper?: In primul rând, disciplina playerilor. Ne dorim un ambient cât mai plăcut si liniștit. Fără cuvinte jignitoare, fără adresări urâte playerilor sau staff-ului, presupun că se ocupă si cu informarea playerilor despre anumite evenimente, actualizări si propuneri, organizarea de evenimente si detalii despre anumite nelămuriri legate de server.
18. De ce ar trebui să te acceptăm pentru o astfel de funcție?: Pentru că am destul mult timp liber, sunt o persoană care stie ce inseamnă disciplina, respectul si supunerea, pe lângă toate astea, simt că as putea aduce un strop de culoare si strălucire serverului si mai ales echipei.

19. Ce plus ai putea aduce echipei noastre în momentul de faţă?: Un om pe care toată echipa s-ar putea baza și increde!

20. Cunoşti limbi străine? (dacă da, care sunt acestea?): Engleza, dar la urma urmei, ati adăugat un sistem foarte interesant cu copy+paste si toată lumea știe acum să vorbească cu google translate, deci nu este un impediment. Cunosc engleza la nivel avansat.
21. Descrie stilul tău de abordare a unei probleme?: Niciodată nu se trag concluzii Pripite, niciodată nu judecăm și nu acționăm fără a cunoaște cauza in sine. Se ascultă părerile fiecărui implicat in această problemă, apoi se iau măsuri tot pe baza consfătuirii membrilor staff, apoi se iau măsurile cuvenite in functie de gravitatea problemei. Orice problemă are o rezolvare, dar si o consecintă in mod simultan.

22. Mai dorești să ne oferi anumite detalii sau să ne spui ceva?: Poate nu sunt un om foarte cunoscut vouă, dar sincer vă spun.. chiar pot să fiu un om foarte de bază si să ajut enorm de mult serverul si mai ales să vă aduc bunăstarea voastră. Nu cred că v-am deranjat vreodată sau să fiu o problemă pentru acest server. Vă pup si vă imbrătișez cu drag si vă multumesc pentru toate clipele frumoase pe care le-am avut pe acest server tuturor!
Avatar utilizator
Mateii
Începător
Începător
Mesaje: 72
Membru din: Mar Feb 18, 2020 8:23 pm
Oraş: Bucuresti
Regat: Roşu
Caracter: Ninja

Vin Noi 11, 2022 5:27 pm

Cerere respinsă!

Topic închis.

Închis