Cerere Helper - Paul

Doresti sa faci parte din echipă? Aici este locul potrivit pentru a aplica.
Cererile sunt Deschise.
Închis
Avatar utilizator
Hellsinki
Jucător
Jucător
Mesaje: 2
Membru din: Mar Oct 04, 2022 12:28 pm
Oraş: Bistrita
Status: <3
Regat: Roşu
Caracter: Războinic
Breaslă: FacemRecords

Mie Oct 12, 2022 12:28 pm

1. Nume și prenume: Moldovan Paul
2. Numele tău din joc: Paul
3. Skype/Discord: Pauliki#4794
4. Ce părere ai despre server?: Pentru mine este cel mai frumos server pe care l-am jucat, fiind si printre primele jucate.
5. Ce ai schimba în momentul de faţă la acest server?: In momentul de fata nu as schimba nimic .
6. Ai fost vreodată sancționat(ă) în joc? Dacă da, de ce?: Nu, nu am fost sanctionat niciodata.
7. Ore jucate (print): -
8. Numărul aproximativ de ore ce îl poți petrece online pe zi: in timpul saptamanii 4-5 ore , iar in weekend 6-7 ore + .
9. Ai mai făcut parte din altă echipă? (ce rol ai avut): Nu, nu am facut parte din alta echipa.
10. Cum ai auzit de acest server?: Am auzit de acest server prin 2016 prin diferitele clipuri de barbut , promovari pe youtube
11. De ce eşti dispus să renunţi la activitatea ta de player? De ce ți-ar face plăcere să aplici pentru această funcție?: Doresc sa ajut serverul pe cat posibil ,cat si playerii acestuia ,iar prin functia respectiva pot sa fac acest lucru.
12. Ce înţelegi prin "muncă în echipă"?: Munca in echipa se bazeaza in principal pe comunicare , incredere , devotament, fiecare membru trebuie sa isi indeplineasca sarcinile pentru a ajunge la un obiectiv comun.
13. Poţi face faţă într-un mediu stresant? (dacă da, de ce crezi asta ): Da, deaorece sunt o persoana calma,matura, care nu isi pierde controlul in asemenea situatii.
14. Te consideri o persoană matură?: Da.
15. Precizează vârsta și spune-ne câteva lucruri despre tine:Ma numesc Paul, am 18 ani , sunt student in primul an la Administratie Publica in Bistrita . Imi place fotbalul , muzica , plimbarile,in special cu bicicleta, jocurile pe calculator si desigur distractia.
16. Cât la % cunoşti serverul?(ce te face să crezi că-l cunoşti în proporţia respectivă):Cunosc serverul in proportie de 95 %,deoarece joc pe acest server de cativa ani,iar in aceasta perioada am incercat sa ma pun in diferite ipostaze prin care sa inteleg cat de bine jocul.
17. Cu ce crezi că se ocupă un helper?: Un helper are rolul de ajuta playerii cu raspunsuri la diferite nelamuriri,intrebari legate de server, dar in acelasi timp si de a ajuta staff-ul.
18. De ce ar trebui să te acceptăm pentru o astfel de funcție?: Deoarece indeplinesc conditiile necesare acestei functii, iar eu zic ca o sa ma descurc.
19. Ce plus ai putea aduce echipei noastre în momentul de faţă?:O persoana activa,de treaba si dornica sa ajute.
20. Cunoşti limbi străine? (dacă da, care sunt acestea?): Da, cunosc limba engleza.
21. Descrie stilul tău de abordare a unei probleme?: Abordez orice problema cu calm, seriozitate si fara favorizari.Incerc sa gasesc cea mai buna solutie pentru problema respectiva.
22. Mai dorești să ne oferi anumite detalii sau să ne spui ceva?:Nu.
Avatar utilizator
Mateii
Începător
Începător
Mesaje: 72
Membru din: Mar Feb 18, 2020 8:23 pm
Oraş: Bucuresti
Regat: Roşu
Caracter: Ninja

Mie Oct 12, 2022 5:38 pm

Cerere respinsă!

Topic închis.

Închis