Cerere [H] - cox

Doresti sa faci parte din echipă? Aici este locul potrivit pentru a aplica.
Cererile sunt Deschise.
Închis
Avatar utilizator
coxat
Jucător
Jucător
Mesaje: 2
Membru din: Mar Oct 04, 2022 11:08 pm
Oraş: Timisoara
Status: Nu am
Regat: Roşu
Caracter: Războinic
Breaslă: Exploit

Joi Oct 06, 2022 6:49 pm

1. Nume și prenume: Tibi Flavius
2. Numele tău din joc: cox
3. Skype/Discord: Americanu#4398
4. Ce părere ai despre server?: Mi se pare unul dintre cele mai frumoase servere si un server unde merita sa te joci cu un staff capabil, bine lucrat, care exceleaza pe zi ce trece.
5. Ce ai schimba în momentul de faţă la acest server?: Nimic sincer sa fiu, e perfect asa cum e.
6. Ai fost vreodată sancționat(ă) în joc? Dacă da, de ce?: Nu, nu am fost.
7. Ore jucate (print): -----
8. Numărul aproximativ de ore ce îl poți petrece online pe zi: 5/7 in timpul saptamanii iar weekend 8/10.
9. Ai mai făcut parte din altă echipă? (ce rol ai avut): Da, am fost pe diferite servere [INT], [H], [GM]
10. Cum ai auzit de acest server?: Am vazut pe facebook.
11. De ce eşti dispus să renunţi la activitatea ta de player? De ce ți-ar face plăcere să aplici pentru această funcție?: Deoarece imi face placere sa ajut playerii acestui server cu diferite actiuni, cunosc acest server in totalitate, imi permite timpul iar ca player nu prea fac mare lucru.
12. Ce înţelegi prin "muncă în echipă"?: Munca în echipă este o parte esențială, deoarece este adesea necesar ca colegii să lucreze bine împreună, încercând tot posibilul în orice circumstanță. Munca în echipă înseamnă că oamenii vor încerca să coopereze si sa ajunga la cea mai buna solutie. Pentru a face un lucru mult mai bine, pentru a venii partenerii/partenerul cu diferite idei.
13. Poţi face faţă într-un mediu stresant? (dacă da, de ce crezi asta ): Da, deoarece in viata de zi cu zi ne confruntam cu diferite probleme stresante. Sunt obisnuit sa trec prin orice mediu stresant deoarece am trecut peste multe obstacole in viata.
14. Te consideri o persoană matură?: Da.
15. Precizează vârsta și spune-ne câteva lucruri despre tine: Am varsta frumoasa de 18 ani. Iar pentru inceput vreau sa spun ca sunt o fire sociabila, prietenoasa, glumeata, zilnic cu zambetul pe buze. Sunt un baiat caruia ii place munca in echipa, nu imi place sa las o munca neterminata.. sunt cu perceptia "Nu lasa pe maine ce poti face astazi". Imi place sa imi petrec majoritatea timpului dupa munca pe PC facand diferite chestii.
16. Cât la % cunoşti serverul?(ce te face să crezi că-l cunoşti în proporţia respectivă): 95% deoarece am jucat si in trecut, si e foarte similar.
17. Cu ce crezi că se ocupă un helper?: Un helper este un membru al staff-ului care are grija de problemele minore ale playerilor pe server pentru a scutii gradele mai mari si a nu irosii timpul cu probleme mai putin inportante. Un helper mai ajuta si cu informarea playerilor la chestiunile pe care ei nu le stiu despre server.
18. De ce ar trebui să te acceptăm pentru o astfel de funcție?: Deoarece stiu cu ce se mananca, am timp si cred ca ma voi descurca foarte bine cu functia.
19. Ce plus ai putea aduce echipei noastre în momentul de faţă?: persoane noi, idei pentru server, timp petrecut in sensul in care pot ajuta playerii server-ului.
20. Cunoşti limbi străine? (dacă da, care sunt acestea?): Da, engleza in mare parte.
21. Descrie stilul tău de abordare a unei probleme?:In primul rand, stau calm, gasesc diferite solutii, iar din toate solutiile o iau pe cea care cred eu ca e cea mai buna.
22. Mai dorești să ne oferi anumite detalii sau să ne spui ceva?: Multumesc pentru timpul acordat! Sper sa primesc o sansa pentru a va demonstra de ce sunt capabil.
Avatar utilizator
Mateii
Începător
Începător
Mesaje: 72
Membru din: Mar Feb 18, 2020 8:23 pm
Oraş: Bucuresti
Regat: Roşu
Caracter: Ninja

Vin Oct 07, 2022 7:53 pm

Cerere acceptată! Ne auzim la interviu.

Topic închis.

Închis