Pagina 1 din 1

Cerere (pentru) echipa forumului, Designer - SomeTimes.

Scris: Sâm Apr 25, 2020 8:46 pm
de SomeTimes
Nume: Bogdan.
Vârstă: 16 ani.
Adresă Skype/Discord: Hypnos#2529.
Cum ai aflat de acest forum?: Am aflat acum foarte mult timp de această comunitate într-un fel sau altul, văzând niște postări pe Facebook.
De ce dorești acest grad?: Doresc acest grad pentru a demonstra că sunt capabil de a ocupa o astfel de funcție, și pentru a demonstra că chiar pot fi de folos. La momentul actual văd că nu ocupă nimeni funcția de Designer.
Consideri c-ai destulă experiență?(precizați experiența si daca ati mai facut parte dintr-o echipa de designeri): Da, consider că am experiența necesară pentru a ocupa această funcție aici. Am făcut parte dintr-o echipă de designeri pe multe comunități, nu o să public numele, însă pot să ofer detalii confidențial dacă este nevoie. Am capacitatea și de a face personalizate sau de a edita modele gr2.
Cât timp îți petreci pe forum?: Păi, am încetat acum ceva timp să activez pe astfel de platforme, însă, acum ceva timp am revenit, și, tot cu gândul de a ajuta această comunitate.
O scurtă descriere despre tine: Sunt Bogdan, am vârsta de 16 ani și pot să zic că sunt prietenos. Îmi place să ajut și să îmi fac prieteni noi, știu cum să abordez o persoană sau o problemă cu cap. De-a lungul acestor ani și experiențelor de pe acest forum am învâțat pot să zic multe lucruri.
Creații:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Re: Cerere (pentru) echipa forumului, Designer - SomeTimes.

Scris: Dum Apr 26, 2020 12:11 pm
de [OwN]Shadow
Cerere respinsă!

Topic închis.