Cerere (pentru) echipa forumului, Designer - SomeTimes.

În această secţiune găsiţi diferite informaţii despre echipa designerilor, recrutări, etc. Metin2 PvP Server MT2
Închis
Avatar utilizator
SomeTimes
Începător
Începător
Mesaje: 143
Membru din: Vin Iul 29, 2016 11:08 am

Sâm Apr 25, 2020 8:46 pm

Nume: Bogdan.
Vârstă: 16 ani.
Adresă Skype/Discord: Hypnos#2529.
Cum ai aflat de acest forum?: Am aflat acum foarte mult timp de această comunitate într-un fel sau altul, văzând niște postări pe Facebook.
De ce dorești acest grad?: Doresc acest grad pentru a demonstra că sunt capabil de a ocupa o astfel de funcție, și pentru a demonstra că chiar pot fi de folos. La momentul actual văd că nu ocupă nimeni funcția de Designer.
Consideri c-ai destulă experiență?(precizați experiența si daca ati mai facut parte dintr-o echipa de designeri): Da, consider că am experiența necesară pentru a ocupa această funcție aici. Am făcut parte dintr-o echipă de designeri pe multe comunități, nu o să public numele, însă pot să ofer detalii confidențial dacă este nevoie. Am capacitatea și de a face personalizate sau de a edita modele gr2.
Cât timp îți petreci pe forum?: Păi, am încetat acum ceva timp să activez pe astfel de platforme, însă, acum ceva timp am revenit, și, tot cu gândul de a ajuta această comunitate.
O scurtă descriere despre tine: Sunt Bogdan, am vârsta de 16 ani și pot să zic că sunt prietenos. Îmi place să ajut și să îmi fac prieteni noi, știu cum să abordez o persoană sau o problemă cu cap. De-a lungul acestor ani și experiențelor de pe acest forum am învâțat pot să zic multe lucruri.
Creații:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Avatar utilizator
Metin2
Owner
Owner
Mesaje: 3438
Membru din: Lun Noi 09, 2015 5:10 pm
Regat: Albastru
Caracter: Războinic

Dum Apr 26, 2020 12:11 pm

Cerere respinsă!

Topic închis.
Metin2 PvP Server MT2
Level Event Easy PvM Hard Origins Aeldra Top Rubinum Azyrah Hammer Rop Rop2 International player players online MMORPG servers servere Rodnia Solana
Închis