Sugestie/Propunere: 1. Propun modificarea Dmg-ul (pe skill) la Saman/Sura BM.. Dmg-ul este jalnic. Știu că Dmg-ul este redus din cauza magiei, dar o modificare sa mărească puțin dmg-ul.. Eu zic ca ar fii ok.
2.Propun : skin-uri de arme 2019 + fumuri pe arme, acestea fiind bonusate sau nebonusate la alegerea domnului Blue

3.Propun: Mape noi de farm : nephrite, zodiac, meley: aceste mape pot consta în mai multe feluri de drop, tot la alegerea Owner-ului.
4.Propun: Evoluția armelor de 75 în aspecte noi 2019 + un mic bonus în plus, gen : Otrăvita normala sa evolueze în Otrăvită Lf +9 și sa ofere în plus ex: 10hh 10critik.
5.Propun: un sistem în care sa putem vizualiza costumul/freza atunci când dorim. Ex : dacă ai sihastru granat și King, sa puteți ascunde sihastru sa se poată vedea kingu, dar costum rămâne ascuns.
Propunerile sunt enumerate de la 1 la 5 vă rog să dați pro/contra în funcție de numărul întrebări, mulțumesc. Ex: 1=pro 2=contra 3=pro.
Cu ce crezi că ar îmbunătăţi jocul sugestia/propunerea ta?: Eu cred ca ar îmbunătăți jocul și numai, ar mai elimina plictiseala de zi cu zi, ar mai pune oasele în mișcare și ar aduce o alura noua și îmbunătățită acestui server.